Animal Concepts (PAWS)
De Katten Troon is member van het PAWS (Practical Animal Welfare Science) platform by Animal Concepts.
De kracht achter Animal Concepts is Sabrina Brando.
Fear Free Pets
De Katten Troon is Fear Free Professional.
"At Fear Free®, our mission is to prevent and alleviate fear, anxiety & stress in pets by inspiring and educating
the people who care for them".

KonijnWijs trimsalon
Naast katten, trim ik ook konijnen.
KonijnWijs trimsalon is konijnvriendelijk en vachtbesparend.


Stichting Nationale Dierenzorg
Stichting Nationale Dierenzorg (NDZ) is hét dierenpension voor honden & katten in Wassenaar. Voor honden hebben wij ook een dagopvang.
In 1926 zijn wij opgericht door de hofdames van Koningin Wilhelmina. Sindsdien is er veel veranderd en met onze nieuwbouw is onze dierenopvang nog mooier worden. Wat niet verandert is de zorg voor uw huisdier door onze professionele dierverzorgers en enthousiaste vrijwilligers.
Daarnaast heeft NDZ een asiel waar honden & katten voor herplaatsing worden aangeboden. Onze Seniorenclub is het oudste bejaardentehuis voor honden & katten in Nederland. U ziet waarschijnlijk onze Dierenambulances vaak rijden in de regio Wassenaar, Leidschendam, Voorburg.

Diertentehuis Stevenshage
De kwaliteit van de zorg voor de dieren die aan ons zijn toevertrouwd staat bij ons voorop. Of het nu gaat om zwerfdieren, dieren van wie om welke reden dan ook afstand is gedaan of dieren die als gast in ons pension verblijven. Daarnaast spannen wij ons in om in alle opzichten een professionele organisatie te zijn, waar we niet alleen dieren, maar ook mensen en onze omgeving goed behandelen.

Dierenartsenpraktijk De Keerhoeve
Over ons: Kwaliteit, Innovatie en Toegewijde Zorg.
De kernwoorden van Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve. Ons team van zes dierenartsen en elf paraveterinairen staat zeven dagen per week voor u klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden. Wij hebben een vestiging in Leiden en in Voorschoten. Op beide vestigingen hanteren wij ruime openingstijden, zodat onze dierenartsen u en uw huisdier zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Door regelmatige bijscholing en trainingen in verschillende specialismen (o.a. radiologie, cardiologie en tandheelkunde) van onze dierenartsen kan de Keerhoeve u de optimale zorg garanderen en blijven wij op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde.


© 2021 De Katten Troon (een activiteit van KonijnWijs, KvK 76803252)

Branding & illustration: Cherry's Studio