Betalen en voorwaarden

Betaalmethode
Per pin in de salon.
Geen contante betalingen.

Afzeggen binnen 24 uur voor afspraak
Het volledige bedrag van de trimbehandeling wordt in rekening gebracht.

No show
Het volledige bedrag van de trimbehandeling wordt in rekening gebracht als je niet aanwezig bent op de afgesproken dag / tijd, zonder afzegging.

Overige voorwaarden

Akkoord klant

Voordat een afspraak definitief is heb ik jouw akkoord nodig voor de overeengekomem trimbehandeling en prijs. Je gaat dan automatisch akkoord met de algemene en aanvullende voorwaarden.
Daarnaast heb ik het online intake formulier nodig (wordt verstuurd na het maken van de afspraak). Na ontvangst van akkoord en het intakeformulier is de afspraak pas definitief.

Vaccinaties verplicht
De Katten Troon werkt hygienisch en hanteert een schoonmaak- en desinfectieprotocol. Om het risico van ziekte overdracht te voorkomen dienen katten gevaccineerd te zijn (jaarlijks), ontwormt en ontvlooit. Bij de 1e afspraak dien je het vaccinatieboekje te tonen.

Functionele vachtverzorging
De Katten Troon trimt functioneel, maar vachtbesparend. Dat wil zeggen, alleen de knoopjes en vilt worden verwijderd indien nodig, de rest van de vacht wordt met rust gelaten of licht getrimd. Het eindresultaat na het trimmen van knoopjes en vilt kan er dus “verknipt” uit zien met kale plekken. Hou hier rekening mee.
De Katten Troon doet NIET aan ontwollen, dit is dier- en vachtonvriendelijk.
Zie de pagina Vachtbesparend; wat is dat? voor meer informatie.

Aanwezigheid eigenaar
Bij voorkeur niet. Alleen bij hoge uitzondering.
Dit omdat de kat zich vaak makkelijker laat trimmen zonder baasje (er zijn uitzonderingen).

Duur van de behandeling
Het is het beste voor de kat om de behandeling niet te lang te laten duren.
Ik reserveer standaard 1 uur per kat.
Als de stress bij de kat te hoog wordt – ter beoordeling aan De Katten Troon – zal de behandeling in 2 afspraken gedaan moeten worden en wordt een vervolgafspraak gemaakt.