Betalen en voorwaarden

Betaalmethode
Op de dag van de behandeling ontvang je van De Katten Troon een tikkie voor betaling van de vooraf overeengekomen prijs van de trimbehandeling. Betaling dient de dag van de behandeling plaats te vinden. Geen contante betalingen.

Reiskostenvergoeding
Bij trimmen aan huis (momenteel niet mogelijk vanwege Covid-19) reken ik voor afstanden boven de 5 kilometer reiskostenvergoeding. Het aantal kilometers wordt berekend met de routeplanner van de ANWB, kortste route. Eur 0,23 cent per kilometer.

Afzeggen binnen 24 uur voor afspraak
Het volledige bedrag van de trimbehandeling wordt in rekening gebracht.

No show
Wanneer de kat of de klant niet thuis is bij een afspraak aan huis, of niet komt opdagen op locatie, wordt het volledige bedrag van de trimbehandelig in rekening gebracht + reiskostenvergoeding.


Overige voorwaarden
Akkoord klant
Voordat een afspraak definitief kan plaatsvinden heb ik jouw akkoord nodig voor de (geadviseerde) trimbehandeling en prijs. Je gaat dan automatisch akkoord met de algemene en aanvullende voorwaarden. Daarnaast heb ik voor de 1e afspraak het online intake formulier nodig. Na ontvangst van akkoord en het intakeformulier is de afspraak definitief.


Vaccinaties verplicht
De Katten Troon werkt hygienisch en hanteert een schoonmaak- en desinfectieprotocol.
Echter om het risico van ziekte overdracht te voorkomen dienen katten gevaccineerd te zijn (jaarlijks), ontwormt en ontvlooit. Bij de 1e afspraak dien je het vaccinatieboekje te tonen.

Functionele vachtverzorging
De Katten Troon trimt functioneel, maar vachtbesparend. Dat wil zeggen, alleen de knoopjes en vilt worden tot op de huid verwijderd indien nodig, de rest van de vacht wordt met rust gelaten of licht getrimd. Het eindresultaat na het trimmen van knoopjes en vilt kan er dus “verknipt” uit zien met kale plekken. Hou hier rekening mee.

Locatie
Mijn trimlocatie is in Wassenaar.
Ik heb de beschikking over een nette trimsalon op het terrein van Stichting Nationale Dierenzorg. Ik ben daar elke woensdag beschikbaar voor trimbehandelingen.

Aanwezigheid baasje
Momenteel vanwege Covid-19 niet mogelijk.
Zodra dit weer mogelijk is kan het baasje (naast de trimmer) tijdens de trimbehandeling aanwezig zijn. Alleen als dit geen stress geeft voor de kat. Geen kinderen. Een rustige omgeving is noodzakelijk. Dit is het beste voor de kat en dat staat voorop.

Duur van de behandeling
Het is het beste voor de kat om de behandeling niet te lang te laten duren.
Ik reserveer standaard 1.5 uur per kat.
Als de stress bij de kat te hoog wordt – ter beoordeling aan De Katten Troon – zal de behandeling in 2 afspraken gedaan moeten worden en wordt een vervolgafspraak gemaakt.